Wie zijn de mensen achter de Snuffeltuinen?

Wie zijn de mensen achter de Snuffeltuinen?

Achter de Snuffeltuinen van het Snuffeltuinen Initiatief staan betrokken mensen zoals jij en ik, die een passie hebben voor hondenwelzijn. Ze zijn gemotiveerd om deel te nemen aan ons hondenwelzijnsproject en stellen met een open hart hun tuin én tijd beschikbaar. Dit alles zonder winstoogmerk.
Deze mensen zijn gedreven door een liefde voor dieren en een wens om een positieve impact te maken op het leven van honden. Hun inzet en toewijding zorgen ervoor dat onze Snuffeltuinen niet alleen een veilige omgeving bieden voor de honden, maar ook bronnen zijn van voldoening, plezier en kennis voor honden en eigenaren.

Een bezoek aan een Snuffeltuin is het ultieme wellness momentje voor zowel hond als eigenaar. En geloof me, eenmaal op Snuffeltuinbezoek geweest, wil je zeker vaker terugkomen! De tuinen zijn geschikt voor (bijna) iedere hond. Voor honden die bijvoorbeeld prikkels van buitenaf als lastig ervaren, heeft de vrijheid om eigen keuzes te maken en het snuffelen een kalmerende werking. De kracht van de snuffeltuin!

Om ervoor te zorgen dat de tuinen goed worden onderhouden en om andere goede dierendoelen te ondersteunen, vraagt de tuineigenaar wel om een bijdrage in de vorm van een donatie.

Voor meer informatie over onze Snuffeltuinen, neem eens een kijkje op onze website (link in comments).

Heb je ook interesse om een Snuffeltuin te beginnen en deze wellicht open te stellen voor bezoekers van buitenaf? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Stuur gerust een berichtje naar snuffeltuinen@hotmail.com.

Groeten,
Birgitta en Thirza

PS: op de foto onze eigen honden: Bo, Bram, Liske, Faye, Gaia, Ginny, Harrie, Kiyo, Storm, Nala, Olga, Pepper, Pippa, Rhosa, Roxy, Sientje, Toto, Mokka, Zhenga, Zus, Teuntje, Bora, Choca, Willem, OMA, Elisa, Bob, Bella en Eppie.
Snuffeltuin FleurSnuffeltuin “Aan de Waal”Pawsitive snuffeltuinSnuffelTalentScratch&PurrSnuffeltuin Drentsche TuneEllen Angelino – natuurlijk voor dier en mensHondenschool MaroefStamboom & Bastaard HUS UdenHappy Dog CoachLet’s SocializeZelfbewust.nuSneupen bij Willem