Afspraak maken

Ik heb de maand december 2022 nog een paar bezoeken en zal daarna een korte winterstop houden. De snuffeltuin is weer geopend vanaf 3 maart 2023

Voor wie nog niet op bezoek is geweest: wat is een snuffeltuin?

Een snuffeltuin is een plek waar een hond in vrijheid en in zijn eigen tempo, zijn neus en andere zintuigen kan gebruiken, zonder beïnvloed te worden door de mens. Dus lekker alleen op ontdekkingstocht gaan.

Terwijl jouw hond sneupt, kunnen wij een kopje thee of koffie drinken met een Frysk dúmke erbij en hem/haar observeren. Hoe leuk is dat 😊.

Oant sjen!

Thirza

@ Andere snuffeltuinen die aangesloten zijn bij het Snuffeltuinen Initiatief:

Snuffeltuin vinden – De website van snuffeltuinen! (jimdofree.com)

  • De snuffeltuin uitsluitend op afspraak te bezoeken en onder begeleiding van mij (Thirza).
  • Een bezoek kan voor 45 minuten gereserveerd worden voor 1 hond en maximaal 2 volwassen begeleiders. Indien je met nog 1 hond uit zelfde huishouden onze snuffeltuin wil bezoeken, dan graag vooraf overleggen. Je kunt dit aangeven bij opmerkingen. Ze kunnen alleen toegelaten worden als ze kalm en rustig met elkaar omgaan en treat search is dan niet mogelijk.
  • Er zijn tuinregels voor een bezoek aan onze snuffeltuin. Gelieve deze door te nemen om verkeerde verwachtingen en mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Je kunt deze hier terug vinden: https://sneupenbijwillem.nl/tuinregels/
  • Voor het plannen van een bezoek, graag onderstaand contact formulier invullen. Let op: de afspraak is pas definitief als je van mij een email hebt ontvangen met de bevestiging.

Facebook: www.facebook.com/SneupenbijWillem