Contact / Afspraak maken

De snuffeltuin is voor dit jaar (2022) vol geboekt en er kunnen geen nieuwe afspraken meer gemaakt worden (de wachtlijst is ook gesloten, sorry). Ik hoop jullie volgend jaar weer te mogen begroeten!

Oant sjen,

Thirza en Willem

De snuffeltuin uitsluitend op afspraak te bezoeken en onder begeleiding van mij (Thirza). Een bezoek kan voor 45 minuten gereserveerd worden voor 1 hond en maximaal 2 volwassen begeleiders. Indien je met nog 1 hond uit zelfde huishouden onze snuffeltuin wil bezoeken, dan graag vooraf overleggen. Je kunt dit aangeven bij opmerkingen. Ze kunnen alleen toegelaten worden als ze kalm en rustig met elkaar omgaan en treat search is dan niet mogelijk. Er zijn tuinregels voor een bezoek aan onze snuffeltuin. Gelieve deze door te nemen om verkeerde verwachtingen en mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Je kunt deze hier terug vinden: https://sneupenbijwillem.nl/tuinregels/

Voor het plannen van een bezoek, graag onderstaand contact formulier invullen. Let op: de afspraak is pas definitief als je van mij een email hebt ontvangen met de bevestiging.

Facebook: www.facebook.com/SneupenbijWillem