Seizoen 2024

Seizoen 2024

Ik merk dat jullie er klaar voor zijn, de aanvragen komen weer binnen. Dat vind ik tof!

Vanaf 1 maart ga ik weer los. Niet alle data heb ik al vrij gegeven, want ‘maart roert zijn staart’ en ‘april doet wat hij wil’. Even een slag om de arm houden, mochten er bezoeken verplaatst moeten worden in verband met weersomstandigheden.

Mocht je ook van plan zijn dit jaar mijn snuffeltuin te willen bezoeken, maak dan op tijd een afspraak!

Plan je bezoek via het contactformulier op mijn website www.sneupenbijwillem.nl/contact/

Voor wie nog niet op bezoek is geweest: wat is een snuffeltuin?

Een snuffeltuin is een veilige omheinde plek waar een hond in vrijheid, en in zijn eigen tempo, zijn neus en andere zintuigen kan gebruiken, zonder beïnvloed te worden door de mens. Dus lekker alleen op ontdekkingstocht gaan.

Terwijl jouw hond sneupt, kunnen wij een kopje thee drinken met een Frysk dúmke erbij en hem/haar observeren. Hoe leuk is dat 😊.

PS: Er gelden een paar tuinregels voor een bezoek aan mijn snuffeltuin. Mocht je nog niet eerder op bezoek zijn geweest, lees deze dan eens door. Dit om verkeerde verwachtingen en mogelijke teleurstelling te voorkomen. Je kunt deze hier terug vinden: https://sneupenbijwillem.nl/tuinregels/