Sneup Schenking dag 3

neup schenking, dag 3 : De Fûgelhelling Wildopvang Noord-Nederland in Ureterp.

Met een kofferbak tjokvol handdoeken en dekbedden (bedankt donateurs) kwam ik vanochtend aan in Ureterp.

Ik werd enthousiast ontvangen door Hetty en kreeg een mooie rondleiding & uitleg op het terrein door Diny. De Fûgelhelling is niet alleen een wildopvang, maar ook educatiecentrum en kleinschalige dagbesteding. En nog veel meer (zie website). Met de ruim 10.000 dieren per jaar in de opvang, komt de Sneup Schenking daar mooi van pas. De patiënten variëren van jonge merels, kauwtjes, duiven, uilen, roofvogels, zwaluwen en ooievaars tot jonge egels, vleermuizen, dassen en reeën.

Voor meer informatie over de Fugelhelling: https://defugelhelling.nl/

Nogmaals hartelijk dank aan alle snuffeltuinbezoekers die dit mogelijk hebben gemaakt!