Concurrentie

Concurrentie

Ik was laatst boodschappen aan het doen, toen ik aangesproken werd door een mevrouw.

“He, jij bent toch van die snuffeltuin, in Noordwolde-Zuid?”

Ja, dat ben ik.

“Mooi, dan krijg je er eerdaags concurrentie bij, pas maar op! Enne, succes met je tuin”

En weg was ze. Jammer, ik had erg graag met haar verder willen babbelen.

Een extra snuffeltuin erbij (aangesloten bij het Snuffeltuinen Initiatief of commercieel) is geen concurrentie, maar juist een aanwinst. Voor iedereen. Iedere snuffeltuin is uniek en voorziet in een behoefte: een omheinde, veilige plek waar een hond in vrijheid, ongedwongen en in zijn eigen tempo, zijn neus en andere zintuigen kan gebruiken, zonder aanwijzingen van de mens. Ik ben van mening dat er meer gesnuffeld moet worden 😊.

Mocht de mevrouw in kwestie dit bericht lezen: u bent van harte welkom in mijn tuin, dan drinken we een kopje thee en kunnen we van gedachten wisselen.

Mijn “concurrenten” die zijn aangesloten bij het SI zijn:

Pawsitive snuffeltuinSnuffeltuin FleurSnuffelTalentSnuffeltuin “Aan de Waal”Snuffeltuin Drentsche TuneLet’s SocializeHappy Dog CoachScratch&PurrEllen Angelino – natuurlijk voor dier en mensHondenschool MaroefZelfbewust.nu

Wil je ook een snuffeltuin beginnen, neem dan gerust contact op met Birgitta en Thirza van het Snuffeltuinen Initiatief : snuffeltuinen@hotmail.com