Bijzonderheden

Als je een bezoek wilt plannen via mijn website https://sneupenbijwillem.nl/contact/ komen onder andere de twee volgende vragen voorbij:

– Vindt uw hond ontmoetingen met nieuwe mensen spannend?

– Nog andere bijzonderheden (gedrag/angsten/gezondheid)?

Voor mij zijn dit de meest belangrijke vragen. Een snuffeltuinbezoek moet een leuk ontspannend uitje zijn voor de hond en baas, maar ook een veilig uitje. Dus ook voor mij. Het is dus echt van belang dat deze vragen naar waarheid ingevuld worden, want dan kan ik daar rekening mee houden.

* Dus vindt jouw hond ontmoetingen met nieuwe mensen (soms) spannend? Laat het me weten!

* Zijn er andere bijzonderheden qua gedrag, angsten of gezondheid? Laat het me weten! Dit kan dus van alles zijn, van reageren op mensen met zonnebrillen of petten of donkere kleding, over-enthousiast reageren op dekens/stoffen voorwerpen, eten/slopen van vreemde voorwerpen tot angst voor mensen die plotselinge bewegingen maken …. etc etc etc.

Dus doe jouw hond, jezelf en mij een plezier en meld het even.

Heb je al een bezoek gepland en schiet je nog wat te binnen, doe mij gerust een berichtje. Bedankt!

Thirza