Dromen, durven, doen!

Dromen, durven, doen!

Wat een speciaal jaar is het toch geweest. Van “dromen, durven, doen” naar een snuffeltuin die steeds voor weken volgeboekt was.

Het was een jaar waarin:

πŸŽ„ Er totaal 97 bezoeken zijn geweest. Een enorm aantal waar ik heel blij mee ben. Bezoekers kwamen vanuit alle windrichtingen, sommige reden zelf een paar honderd kilometer op een dag om de tuin te bezoeken. Heel bijzonder!

πŸŽ„ 9 van de 10 bezoekers vroegen of ik zelf ook een hond had en de meeste ook wilde weten wie Willem nou eigenlijk was πŸ™ƒ

πŸŽ„ Honden me hebben besnuffeld, geknuffeld, gezoend en tegen me aan gesprongen.

πŸŽ„ Ik alleen maar aardige mensen hebt ontmoet, de meeste met interessante verhalen en gesprekken. Tijdens die gesprekken zijn er liters en liters thee door heen gegaan en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan en/of andere verder aangehaald.

πŸŽ„ Ik niet alleen nieuwe inzichten heb gekregen in de honden die op bezoek kwamen, maar ook in de mens.

πŸŽ„Er heel veel gelachen is, maar ook af en toe een traan is gelaten. Lieve Diva is overleden. Op haar oude dag (17 jaar) heeft ze nog mooi kunnen genieten van de tuin.

πŸŽ„ Er veel aandacht was voor de seniore hond, mijn passie ❣️

πŸŽ„ Sommige honden (en eigenaren) een hele impact op mij hebben gemaakt, onder andere vriend Bowhy. En ook een jaar waarin veel eigenaren een andere kijk op hun hond hebben gekregen door alleen maar te observeren en verder niks te doen. En dat niks doen bleek soms nog best lastig.

πŸŽ„Merlijn Enserink grafisch vormgever van een mooiere wereld niet 1 maar 2 prachtige logo’s heeft ontworpen, te weten voor Sneupen bij Willem en het Snuffeltuinen Initiatief

πŸŽ„ Een mooie samenwerking is ontstaan met Straydogs Rescue Nederland.

πŸŽ„ Voor mijn verjaardag een prachtige fotoshoot is gemaakt door daphnesequiphotography.

πŸŽ„ Ik deze tuin heb kunnen aanleggen met de aanplant & advies van de lieve mensen van Groencentrum Buitengewoon Havo.

Verder heb ik jullie vrijwillige bijdragen volledig gedoneerd aan de volgende goede doelen: Dierenthuis in Almere , Stichting Flappus Zwolle in Zwolle en Stichting Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard in Bruchem en de Egelbescherming Nederland.

Nog een speciale dank en dikke zoen aan een drie mensen:

β€’ Dunja LogoΕΎar: zonder haar was ik nooit in aanraking gekomen met het Snuffeltuinen Initiatief. 1000x dank voor jouw enthousiasme en alle steun en hulp achter de schermen!

β€’ Birgitta Geerlings : een nieuwe vriendschap met voorliefde voor honden die vrij kunnen snuffelen. Bedankt dat ik teamlid mocht worden van het Snuffeltuinen Initiatief!

β€’ En natuurlijk mijn liefste lief Rene, voor alle raad en daad en zonder wie dit project nooit gerealiseerd had kunnen worden.

Hoe gaat volgend jaar eruit zien? Vast net zo mooi als dit jaar, maar met een kleine aanpassing; betere time management voor mezelf en de dieren/mensen waarvan ik hou.

Fijne dagen en tot ziens in 2023!

Liefs, Thirza & Willem