Donatie aan Dierenthuis, Almere

Vanmiddag op bezoek geweest bij stichting Dierenthuis in Almere. Het doel van de stichting is het opvangen van niet herplaatsbare asieldieren en deze dieren een blijvend thuis bieden.

We werden heel hartelijk ontvangen met thee en cake (en veel katten 😊) om vervolgens een rondleiding te krijgen op het terrein: de honden en hun slaapkamers, het uitlaatveld/terrein met vijver samen met de honden die met ons mee liepen, de kattenkamers, de dierenarts post met OK en vervolgens de paarden en varken Beer. Een fantastische plek.

We kwamen natuurlijk niet met lege handen. We konden Steve ( = samen met Alice oprichter van de stichting) een mooi pakket wasmiddel, kattenvoer, schoonmaakmiddelen etc overhandigen, maar ook een envelop die 3 maanden vrijwillige bijdrages van de snuffeltuin bevatte. Blij dat we deze bijdrage hebben kunnen doen. Dit dankzij jullie, de snuffeltuin bezoekers van Sneupen bij Willem . Bedankt!.

We gaan deze maand nog een stichting blij maken met een donatie. Later meer hierover.

PS: mijn lief kon het niet laten en heeft kat Keessie op afstand geadopteert ❣

Steve