Sneup Schenking 2 – Felida Big Cat Sanctuary

Sneup schenking dag 2 : FELIDA Big Cat Sanctuary in een winters Nijeberkoop.

Ik werd enthousiast ontvangen door Tess. Zij nam mij eerst mee in een presentatie over de geschiedenis van Felida (voorheen Pantera), opvangverhalen en opvangprojecten in Afrika en Duitsland. Zeer interessant, maar tegelijkertijd ook hartverscheurende verhalen waar je kippenvel van krijgt.

Daarna jas aan en naar buiten: op afstand kennis maken met de bewoners. Wat een enorm prachtige, imposante dieren: 5 leeuwen en 1 tijger. Allen slachtoffer van dierenmishandeling/misbruik, afkomstig uit o.a. Oekraïne, Roemenië etc.. Mooi om te zien hoe er in de verblijven aan dierenwelzijn is gedacht, beplanting en verrijking was aangebracht. Zelfs Sinterklaas kadootjes voor de bewoners 🙂.

De Sneup Schenking kunnen zijn daar zeker goed gebruiken en mijn hart ging sneller kloppen toen ik hoorde waarvoor: nog meer soorten verrijking voor de dieren. Top!

Voor meer informatie over Felida: https://www.felida-bigcatsanctuary.org/nl/

Nogmaals hartelijk dank aan alle snuffeltuinbezoekers die dit mogelijk hebben gemaakt!