24 mei 2022 – Bezoek plannen

Ik had een goed idee, laten we snuffeltuin beginnen. Niet wetende dat het zo’n vlucht zou nemen, dat er zoveel interesse voor zou zijn. Ik ben echt blij verrast!. Wat een leuke honden en mensen hebben de tuin al bezocht, fantastisch.

De snuffeltuin openstellen voor bezoekers doe ik in mijn vrije tijd, naast mij werk, dieren etc. Ondertussen stromen de verzoeken binnen, meerdere per dag.

Op dit moment is een bezoek op korte termijn helaas niet meer mogelijk is. Houd rekening met een wachttijd van 4-6 weken. Ik wil jullie vragen om meerdere data door te geven, zodat ik kan kijken of ik het ergens in mijn schema in kan passen. ****

Bedankt voor jullie begrip en groeten,

Thirza

PS: Ik hanteer tuinregels voor een bezoek aan de snuffeltuin, gelieve deze door te nemen om verkeerde verwachtingen en mogelijke teleurstelling te voorkomen. Je kunt deze hier terug vinden: https://sneupenbijwillem.nl/tuinregels/