Nog even dit …

Een snuffeltuin realiseren doe je nooit alleen. Vandaar speciale dank aan:

CB-DOGGY & ALMINOCALM. Voor alle steun en enthousiasme, en hulp achter de schermen! Home – CB-Doggy & Aminocalm

MERLIJN ENSERINK, GRAFISCH VORMGEVER VAN EEN MOOIERE WERELD voor het ontwerp van ons prachtige logo. Enserink.nl. Enorm bedankt dat je ons idee voor het logo perfect hebt weten te vertalen in beeld!

GROENCENTRUM BUITENGEWOON HAVO. De aanplant van de snuffeltuin is mogelijk gemaakt door Groencentrum Buitengewoon HAVO uit Wilhelminaoord https://www.facebook.com/GroencentrumBuitengewoonHavo/ . Onze dank voor het doneren van bomen, planten & spullen en het meedenken met dit mooie snuffeltuinproject!

SNUFFELTUINEN INITIATIEF. Fantastisch initiatief in het belang van hondenwelzijn. Snuffeltuinen in Nederland, België en Griekenland – De website van snuffeltuinen! (jimdofree.com). Ik hoop dat er nog meer tuinen bijkomen en zich hierbij aansluiten.

NATUURLIJKE GEDROOGDE HONDENSNACKS. Voor de treat search gebruiken we de trainers brokjes van Natuurlijke Gedroogde Hondensnacks (natuurlijke-gedroogde-hondensnacks.nl)

KEETJES. Voor de treat search gebruiken we de trainer brokjes van Keetjes® Natuurlijke hondenvoeding | NL Hondenvoer | Hondenvoeding | Natuurlijke hondensnacks

EFFEKT MEDIA. Die voor ons polo’s en hoodies heeft bedrukt met ons logo. Home – Effekt Media